CM | Architecture Real Estate

Αρχιτεκτονικές και μεσιτικές υπηρεσίες στην Λέσβο

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται  τόσ  στο χώρο του Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κατασκευής κατοικιών κι άλλων  κτιριακών  και  οικοδομικών έργων όσο και στο χώρο της Κτηματομεσιτικής  αγοράς  κι ενοικίασης ακινήτων.

Το γραφείο μας πλαισιώνεται από διπλωματούχους  μηχανικούς  όλων των ειδικοτήτων, που με τη δυναμική τους ματιά και καινοτομία δημιουργούν και αντιμετωπίζουν  τα σύνθετα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η δραστηριότητά του ποικίλει κι εκτείνεται σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μεσιτικής συναλλαγής, σύνθεσης, σχεδιασμού, μελέτης, επίβλεψης έργου, καλύπτοντας, έτσι, τις περισσότερες απαιτήσεις των ακινήτων και οικοδομικών έργων.

Στόχος μας είναι η ακριβής αξιολόγηση των ακινήτων και η γρήγορη διάθεσή τους σε αγοραστές, ενοικιαστές και επενδυτές. Με βάση τη γνώση και ένα επαγγελματικά δομημένο περιβάλλον, όλοι οι πελάτες επωφελούνται από την αξιόπιστη επαγγελματική παροχή υπηρεσιών που προσφέρει το γραφείο μας στον ευρύτερο χώρο του Real Estate. Η τεχνολογική μας υπεροχή σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή και εξυπηρέτηση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία του art.land Real Estate. Με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας, αναπτύσσεται η εμπιστοσύνη τους ώστε να γίνουμε οι δικοί τους σύμβουλοι ακινήτων.